Team

Jacqueline

Leuk om me hierbij aan jullie voor te stellen! Als voedingscoach heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende sportcentra waar ik als voedingscoach, en als fitness en groepslesinstructeur heb gewerkt. De kracht van sporten en voedingsadvies samen helpt mensen naar een gezond gewicht.

Ik heb van mijn hobby mijn passie gemaakt en ben mijn eigen onderneming gestart namelijk Healthcenter – Haaksbergen. Doormiddel van een compleet voedings- en beweegprogramma’s help ik personen naar een gezond nieuw levenspatroon. Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat jij je weer goed gaat voelen.

Wil jij al langere tijd iets aan een gezonde levensstijl doen? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

over_mij-v6 (1)-s
home-1-1
previous arrow
next arrow

Wendy

Hallo ik ben Wendy, begin veertiger, dromer, chaoot, optimist, dierenvriend, natuurliefhebber, getrouwd, moeder van twee prachtige kinderen(dochter en een zoon), vrouwtje van Kinga een Rhodesian Ridgeback.

In het dagelijks leven houd ik me bezig met de zorg voor ons gezin en alles wat daarbij komt kijken. Dit is ontzettend goed te combineren met mijn hobby sporten, gezond eten en wandelen met onze hond, maar soms kun je me ook zomaar overdag vinden met een goed boek op de bank. Ik houd van dieren, bloemen, goede gesprekken met lieve mensen om me heen en lekkere gezonde maaltijden. Ook kan ik intens genieten van de simpele dingen in het leven.

Probeer ons uit

14 dagen gratis

Meld je nu aan!