Healthcenter Haaksbergen logo

Groepslessen

Samen sporten is leuker

Balance

Balance is een training waar coördinatie, kracht en evenwicht aan bod komen. Hier kan jij je spierkracht optimaal trainen. Veelal onbekend is dat de balans ook vaak veel kracht kost. Bij Power Balance spreek je alle facetten van je lichaam aan.

BBB

Buik, billen en benen: deze drie spiergroepen zijn vaak de probleemzones bij vrouwen. De BBB les is een krachttraining op motiverende muziek waarbij deze zones stevig worden aangepakt. De les begint met een conditionele opwarming.

Total Body

Total Body is een stevige training waarbij je het hele lichaam traint zowel conditioneel als kracht. Een uur lang flink ertegenaan. Tijdens deze les wordt er gebruik gemaakt van elastieken, steps, dumbels, halterstangen en eigen lichaamsgewicht.

Pump

Pump is een effectieve training waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. Pump daagt alle spiergroepen uit, het creëert kracht en geeft zelfvertrouwen. Je verbeterd je uithoudingsvermogen en spierconditie en helpt jou om fit te worden en te blijven dit alles op inspirerende muziek.

Power core

Power core is een functionele training op pittige muziek, waarbij je met de power-trainer je buik, rug, benen en armen traint. De power-trainer is een PVC-koker gevuld met grit, deze beweegt heen en weer. Doordat het grit heen en weer gaat, worden de spieren extra gestimuleerd.

Core Stability

Gedurende 30 minuten in groepsverband train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is geweldig voor het verstevigen en strakker maken van de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures. De core stability is je basis voor het lichaam, blessure en rugklachten verminder of verdwijnen zelfs en je sportprestaties verbeteren.

Probeer ons uit

14 dagen gratis

Meld je nu aan!